Home Cocentaina Cocentaina presenta la 676 edició de la Fira de Tots Sants que...

Cocentaina presenta la 676 edició de la Fira de Tots Sants que torna al seu format original

218
0
SHARE

La nit del passat divendres 28 de octubre, la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2022 va donar el tret d’eixida, amb el descobriment del cartell anunciador. L’acte de presentació conduit per Ajo Valls donava inici a la celebració de la 676 edició de la fira, amb què el certamen torna al seu format original prepandèmia, els dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha sigut l’encarregada de descobrir el cartell anunciador de la Fira 2022, obra de l’il·lustrador i dissenyador valencià, Cesc Roca, que per motius personals no ha pogut assistir a l’acte. Tot i això, ha volgut mostrar el seu agraïment i honor per l’encàrrec amb un vídeo que s’ha projectat durant l’acte.

Rafael Pascual, empresari textil de la zona, ha sigut un altre dels protagonistes, sent l’encarregat de la lectura del Privilegi el dissabte des del balcó del Palau Comtal, moment que dona per inaugurada la fira de forma oficial.

Per la seua banda, la regidora de Fira, Eugenia Miguel, ha donat a conèixer tots els detalls de la 676a edició de la Fira, avançant les millores a nivell de sostenibilitat a més d’algunes novetats quant a sectors, com la reorganització dels llocs agroalimentaris i l’obertura d’un mercat de degustació. L’alcaldessa ha tancat l’acte destacant la importància de la fira per a la localitat i els seus veïns i augurant una gran Fira per a aquesta edició.