Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi prepara una extensa programació per a celebrar el Dia de...

L’Ajuntament d’Alcoi prepara una extensa programació per a celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana el proper cap de setmana

243
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha preparat una programació especial per celebrar el dia de la Comunitat Valenciana durant tot el vinent cap de setmana del 9 d’Octubre, amb diverses Fires de venda, actuacions, correfocs i lliurament de premis, entre altres activitats.

La programació comença el divendres 7 a les 18:00, amb la inauguració de la Fira ubicada en la Glorieta amb parades de venda artesanal i de productes típics, exhibició d’oficis tradicionals valencians i zona de restauració. A continuació el conservatori municipal de dansa i la Societat Música Nova d’Alcoi executaran dues actuacions.

A la nit tindrà lloc la presentació del llibre ‘Tots els colors del guix’ de Francesc Pou al Centre cultural Mario Silvestre, i tot seguit, hi haurà un correfoc a càrrec dels Dimonis Rafolins de l’Alqueria d’Asnar.

El dissabte 8 tindrà lloc la Fira del llibre en Valencià, en l’Avinguda País Valencià, mentre que La Glorieta acollirà la resta de programació de dissabte, entre aquesta la Cercavila de xiquets, els tallers infantils i jocs populars. Diumenge tornarà a haver-hi aquestes activitats per als més petits.

El diumenge 9 tindrà lloc la gala amb el Lliurament dels Premis 9 d’octubre 2022, el concert de la Societat Unió Musical d’Alcoi i la lectura del manifest a càrrec de Natàlia Gisbert en el Teatre Calderón en un acte que serà presentat per la comunicadora, Neus Úbeda.

A la vesprada hi haurà dues activitats més a La Glorieta, un contacontes inclòs en la VIII Ruta de Contacontes d’Alcoià i Comtat i el concert del quartet de trombons del Conservatori Professional de Música d’Alcoi ‘Juan Cantó’. La programació completa amb detall por ser consultada mitjançant aquest ellaç.