Inici Cocentaina Cocentaina recull vora 13 tones de roba usada durant la primera meitat...

Cocentaina recull vora 13 tones de roba usada durant la primera meitat de 2019

355
0
COMPARTIR

A la pràctica totalitat de les poblacions que composen les comarques interiors del la província d’Alacant existeixen contenidors per a recollir la roba usada que ja no utilitzen els veïns. Tots ells estan dispersats pels respectius cascs urbans i ofereixen la possibilitat de donar aquella roba que ja no s’utilitza per a donar-li una doble funcionalitat. D’una banda, oferir roba a persones que estan en risc d’exclusió social; i d’altra, donar treball a persones en aquesta mateixa situació, que són les encarregades d’arreplegar i gestionar els contenidors.

En el cas concret de la capital de la comarca del Comtat, Cocentaina, existeixen fins a 8 punts diferents de recollida de roba usada. 8 punts en els que els veïns de la població han recollit fins 12.872 quilos robra usada entre gener i juny d’enguany. Aquesta xifra serà repartida per l’ens Koopera Mediterrània per abastir de prendes a persones amb problemes econòmics.

La xifra fa pensar en que la capital del Comtat puga arribar a les 25 tones de roba usada a la que se li donarà una segon vida.