Inici Alcoi L’elevada demanda obliga a la UA a buscar un campus més gran...

L’elevada demanda obliga a la UA a buscar un campus més gran a Alcoi

416
0
COMPARTIR

Aquest curs és el segon en que la ciutat d’Alcoi compta amb un segon campus universitari que afegir al de la UPV a la ciutat. És el de la Universitat d’Alacant (UA), que s’ubica en les plantes altes de la Cambra de Comerç Alcoiana. Però la demanda de formació en quant a Magisteri en Educació Infantil que s’ofereix al campus alcoià de la UA ja va per 100 alumnes, i s’espera que cara al proper curs es torne a registrar un ple de vacants.

Aquest fet provocarà que l’ens universitari provincial haja de buscar altres instal·lacions a la capital de l’Alcoià, ja que els dos aularis actuals només poden abastir un centenar d’alumnes. Així i tot, la UA baralla diferents enclavaments al centre de la ciutat, tenint en compte que els primers mesos del proper curs encara es podran utilitzar les instal·lacions de la Cambra de Comerç, ja que els alumnes de 3º curs estaran en pràctiques.

La seu actual del campus alcoià de la UA té, des del primer dia, caràcter provisional, pel que la seu definitiva es desconeix pel moment. A més, l’ens universitai provincial vol primer que res, consolidar l’oferta formativa actual a Alcoi per a després augmentar-la.

A banda, la UA ha presentat la seua programació cultural al campus alcoià, després d’haver renovat la col·laboració amb la Fundació Mutua Llevant. La programació s’enceta aquesta setmana i inclou teatre, música, cinema, xerrades, dansa, literatura, activitats científiques i tallers formatius. Tot en un segon any de programació que deixa els primers esdeveniments consolidats del campus alcoià de la UA.