Home Cocentaina Cocentaina rep 173.610 visitants en la seua primera jornada de la 677a...

Cocentaina rep 173.610 visitants en la seua primera jornada de la 677a Fira de Tots Sants

0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha quedat inaugurada amb un primer dia amb 173.610 visitants. Una inauguració on va Carlos Mazón, President de la Generalitat Valenciana ha acompanyat a Jordi Pla, Alcalde del municipi, a Marcela Richart, regidora de Fira i al lector del privilegi, el magistrat Ximo Gadea.

Una Fira, l’anomenada “Fira de les Fires”, que està declarada d’Interés Turístic Internacional i que compta aquest any amb vora 140.000 metres quadrats de zona expositiva amb 800 expositors, amb un valor d’expossició xifrat en 52 milions d’euros i que preveu arribar als 600.000 visitants.

Carlos Mazón, ha manifestat la seua intenció d’impulsar un pla de promoció de la Fira de Tots Sants de Cocentaina juntament amb l’Ajuntament de la localitat per a enfortir el lideratge.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina es celebrará fins el 5 de novembre, compta amb nombrosos sectors comercials, gran oferta d’oci i festa a l’espai de “Sol a Sol”, expossicions de temàtiques variades i espectacles al llarg de tots els dies.