Home Cocentaina Cocentaina revisa els casos de violència de gènere sobre els que actua...

Cocentaina revisa els casos de violència de gènere sobre els que actua incidint en la millora de la coordinació

287
0
SHARE

La comissió del Protocol Local d’Actuació Contra la Violència de Gènere de Cocentaina ha reunir a totes les professionals dels diferents àmbits per fer el seguiment de les seues tasques i la revisió dels casos de violència de gènere sobre els quals s’està intervenint.

La reunió ha sigut dura, però molt productiva i necessària, segons ha apuntar la Regidora de Benestar Social i Alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa. A més, va servir per a millorar els mecanismes de coordinació i compartir les bones pràctiques d’altres entitats, així com repensar les estratègies d’intervenció en els casos que ho precisaven.

A la comissió tècnica, que s’ha de reunir trimestralment, han assistir el personal representant del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cocentaina, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Cocentaina, la Unitat MINERVA de la Policia Local de Cocentaina, Guàrdia Civil, l’Agent d’igualtat de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat, el Centre Dona 24h itinerant, el treballador social del Centre de Salut contestà, l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte i l’associació ACOVIFA.