Home Cocentaina Cocentaina suspèn per segon any consecutiu les 13 Hores Esportives degut a...

Cocentaina suspèn per segon any consecutiu les 13 Hores Esportives degut a la pandèmia de la Covid19

255
0
SHARE

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cocentaina ha comunicat que l’edició XLI de les 13 Hores Esportives Municipals no es celebrarà aquest any 2021. Per segon any consecutiu la pandèmia ha obligat a cancel·lar aquest esdeveniment esportiu degut a la situació sanitària. “Volem ser prudents i responsables, ja que es tracta d’un acte amb un gran èxit de participació, tant d’esportistes com de familiars i amics/amigues que els/les acompanyen”, afirmen des del Consistori contestà.

“Sentim molt haver tingut que prendre aquesta decisió, però és el més coherent davant la situació que estem vivint. No volem donar un pas enrere en l’evolució positiva de la pandèmia en una jornada en la que reunim a un gran nombre de persones en les nostres instal·lacions esportives”, trasllada Esports mitjançant un comunicat de premsa.

“Esperem que el proper any 2022 puguem tornar a gaudir d’aquesta festa esportiva per als més menuts i poder trobar-nos tots/es els/les amants de l’esport de nou al Poliesportiu”, continua la nota.

“Tanmateix volem felicitar a Andrea Pascual Silvestre, perquè el seu dibuix va estar guanyador del concurs del cartell anunciador. També donar gràcies als col·legis, i a les xiquetes i xiquets que van participar” en la campanya per a anunciar un dels esdeveniments més esperats de l’any en l’àmbit esportiu a Cocentaina.