Home Alcoià Sanitat Universal habilita un apartat a la seua web amb tota la...

Sanitat Universal habilita un apartat a la seua web amb tota la informació de la vacunació per grups d’edat

231
0
SHARE

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a disposició de la ciutadania en la seua pàgina web informació sobre el procés de vacunació contra la Covid19 per grups d’edat. Així, des de l’enllaç consultar ací de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat, es pot accedir a l’apartat vacunació per grups d’edat que s’anirà actualitzant setmanalment.

A cada grup de vacunació s’especifica quan es rebrà la invitació per vacunar-se i també quan es rebrà una nova invitació, en el cas que alguna persona no hagués pogut acudir a la seva primera cita. Es recorda, en qualsevol dels casos, que és molt important que les dades de contacte que apareixen a la targeta SIP dels pacients estiguin actualitzats, perquè en el moment hagi de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació aquests dades siguin els correctes. Es pot realitzar aquest tràmit des d’ací.

Si tot i així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer a l’telèfon 900 300 555, on el personal format al respecte, atendran i respondran qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació. Sanitat recorda que un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d’haver estat vacunat, on apareixerà la data d’inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot a què pertany.