Home Destacats Cocentaina també se suma a la campanya dels Bons Consum de Diputació...

Cocentaina també se suma a la campanya dels Bons Consum de Diputació per a incentivar el comerç local

0
SHARE
Cartell promocional dels bons de consum de Cocentaina 2022.
Cartell promocional dels bons de consum de Cocentaina 2022.

Cocentaina, amb finalitat d’incentivar el comerç local, informa als diferents establiments de la localitat també forma part de la inicitiva dels Bons Consum impulsada per la Diputació d’Alacant que permet als ciutadans estalviar la mitat dels gastos i convida als establiments a adherir-se fins el 21 d’octubre a la seua página web oficial si encara no ho han fet.

Per una altra banda, a les persones usuàries que desitgen participar en la campanya, podran adquirir els bons ho a l’apartat de consumidors de la web oficial o al despatx situat al carrer Sant Cristòfol de 10:00 a 14:00 els dies 18 i 19 d’octubre. Els bons poden ser adquirits des del 17 d’octubre fins al 3 novembre, que serà l’últim dia en què es podran gastar els bons. Cal destacar que com es una ajuda pública, el consumidor està obligat a declarar-la com a guany patrimonial en l’IRPF de 2022.

Així mateix, és molt important recordar que els bons es poden gastar fins al 3 de novembre, però des de la Regidoria es demana que els gasten abans de la Fira per a facilitar la faena dels comerços durant aquests dies en què hi ha tanta afluència de gent al poble i recorden que els bons solament es podran gastar en els establiments que estiguen adherits.