Home Cocentaina Cocentaina vota per unanimitat una moció contra la violació dels Drets Humans...

Cocentaina vota per unanimitat una moció contra la violació dels Drets Humans en el conflicte a Palestina

0
SHARE
Moment en que la moció és votada per unanimitat a Cocentaina.

Durant el Ple Municipal de l’Ajuntament de Cocentaina del dilluns 23 d’octubre s’ha aprovat per unanimitat una moció presentada conjuntament per Compromís i el PSPV-PSOE sobre el ‘Compliment de les resolucions de les Nacions Unides sobre Palestina davant la guerra del Sucot’.

Aquesta moció, a més de reconéixer l’actual situació d’emergència que es pateix a la Franja de Gaza, condemna la violència exercida per Hamàs i pel govern d’Israel contra la població civil.

Així mateix, s’insta al Govern d’Espanya a “exigir al Govern d’Israel al compliment de les resolucions de Nacions Unides adoptades sobre el conflicte palestí, la retirada dels territoris ocupats i la fi de l’expansió dels assentaments il·legals desenvolupats per l’executiu de Netanyahu”, a més “d’adoptar les iniciatives necessàries per a garantir que l’ajuda de cooperació continue arribant al poble palestí”.

Jordi Pla, Alcalde de Cocentaina, ha assegurat que, “en temps convulsos, ens hem d’unir tots. Junts som més forts per a lluitar contra la injustícia, la violència i la guerra i, des de l’Ajuntament de Cocentaina, no permetrem que es vulnere cap dret humà. Per aquest motiu, exigirem a la Generalitat i al Govern espanyol un compromís ferm amb el poble palestí i el suport a totes les víctimes dels extremismes, vinguen d’on vinguen”.