Home Alcoi Comencen els cursos de natació de l’Eduardo Latorre en Alcoi amb 111...

Comencen els cursos de natació de l’Eduardo Latorre en Alcoi amb 111 places més que en anys anteriors

335
0
SHARE
Piscina del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.
Piscina del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Els cursos de natació del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre donaran inici el dissabte 1 d’octubre. Els cursos inclouen opcions per a totes les edats, des de natació per a bebés a partir dels díhuit mesos fins a sèniors de més de seixanta-cinc anys, cobrint tes les seues necessitats específiques.

Per a la temporada 2022-2023 s’han oferit 111 places més que els anys anteriors, arribant a les 558. Ara els cursos de natació s’oferiran en dos grups nous per als alumnes en llista d’espera en la categoria de bebés, s’han doblegat 6 grups en la categoria de xiquets i en la categoria infantils s’han oferit 158 places. Aquest augment de l’oferta ha sigut possible degut la contractació de dos tècnics d’activitats aquàtiques.

L’erradicació de restriccions d’aforament per pandèmia comporta un augment de les activitats oferides i en conseqüència a una menor disponibilitat d’espais, això és pel fet que existeixen altres activitats del centre que es realitzen també en la piscina d’aprenentatge com poden ser els programes de natació adaptada, hidroteràpies, natació terapèutica, embarassades, aiguagim i aquafitness i utilització lliure per abonats.