Inici Alcoià Comerç, pimes i autònoms criden a la població a donar-los suport contra...

Comerç, pimes i autònoms criden a la població a donar-los suport contra la crisi en la veu de figures conegudes

130
0
COMPARTIR

El petit comerç, les pimes i els autònoms formen part del col·lectiu més afectat per l’aturada de la producció a la que obliga el Covid19. Molts d’ells han hagut de tancar portes durant la pandèmia per a impedir més contagis, però això els suposa no tenir ingressos amb els que afrontar el dia a dia. I en molts casos, a més, havent de pagar despeses habituals, tot i no poder treballar.

D’ací que porten setmanes reivindicant un major grau de comprensió per part de les administracions a l’hora de fer-los més fàcil la supervivència dels seues negocis al coronavirus. Elsd comerços i pimes que composen aqust sector suposen el gros de les empreses actives a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Però, a banda del suport econòmic de les administracions, des de la patronal de l’Alcoià-Comtat, FEDAC, s’ha llançat una campanya orientada a la població.

El petit comerç, les pimes i els comerços i serveis regentats per autònoms han creat un vídeo en el que apel·len a la ciutadania per a buscar el producte ‘Made in Les Comarques’. Un fet que pot contribuir a donar alé a uns actors econòmics que s’enfronten a una crisi sense precedents. A més, la campanya compta amb el suport de figures conegudes relacionades amb la muntanya alacantina. Les seues cares són un dels reclams d’aquesta campanya per a donar suport a un dels principals damnificats per la pandèmia.

Actors com Xavi Mira, comunicadores com Maribel Vilaplana o esportistes com Jorge Molina són les cares que reclamen a la societat de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla suport per al seu comerç i empreses més properes.