Home Alcoi Completa programació per al darrer trimestre d’any al Teatre Calderón d’Alcoi

Completa programació per al darrer trimestre d’any al Teatre Calderón d’Alcoi

0
SHARE

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi ha presentat la programació del darrer trimestres de 2018 per a la infraestructura cultural de referència a la ciutat: el Teatre Calderón. Com sol ser habitual, l’escenari del Calderón albergarà fins a 22 espectacles que abasten totes les vessants, partint des de la dansa, passant per actes de caire social i arribant a l’estrela de la programació per als propers mesos: la música.

La programació inclou espectacles teatrals i de dansa que reten homenatge a alguns dels grans noms d’aquestes especialitats. Així, el Teatre Calderón d’Alcoi donarà cabuda a espectacles com ‘La Bella Dorment’, amb el Ballet Nacional de Rússia; a concerts d’artistes com Rozalén i companyies de dansa com Otradanza; o un repàs de la història del rock en format musical.

Com és habitual, el Calderón reserva diverses dates per a albergar actes programats per ens de la pròpia ciutat d’Alcoi. Així, damunt del seu escanari actuaran les bandes de música alcoianes, diversos grups de dansa, la programació dels Amics de la Música d’Alcoi o artistes com Hiroshi Fujii.

El Calderón també ha avançat alguns dels esdeveniments culturals per a principis del proper 2019, on hi han programades actuacions de teatre, màgia i música. Artistes com Ismael Serrano o Víctor Manuel passaran per la ciutat dels ponts a principis del proper any.