Home Alcoi Compromís Alcoi es queixa de la “desastrosa situació” dels parcs de la...

Compromís Alcoi es queixa de la “desastrosa situació” dels parcs de la ciutat

488
0
SHARE
Parc del Barranquet de Soler
Parc del Barranquet de Soler

Compromís Alcoi denuncia a les Comissions Informatives municipals que “la deixadesa i la brutesa dels pars municipals evidencien que el seu manteniment no és una prioritat per al govern de Toni Francés” i que “els parcs haurien de ser uns refugis climàtics per a les onades de calor, però sembla que l’actual govern no ho té tant clar”.

L’edil del partit assegura que “el parc del Barranquet de Soler està ple de brossa, i la zona de gossos fa que la pudor impossibilite el veïnat gaudir del parc”. La brutícia i les zones per a animals, on la calor augmenta la pudor, és una constant que molts veïns/es denuncien diàriament, assegura Compromís.

Per altra banda, des del partit asseguren que la substitució de terra i gespa per plàstic i ciment artificials a molts parcs, fa que “en lloc d’esdevenir refugis climàtics on la temperatura baixe, siguen zones igualment caloroses on es fa insuportable estar”.

Guillem finalitza “els nostres parcs són importants perquè augmenten la qualitat de vida de la ciutat, però sembla que la brutícia i el plàstic, sota el govern del PSOE, han vingut per a quedar-se. Des de Compromís, no deixarem de lluitar perquè la nostra ciutat tinga els parcs que es mereix”.