Home Cultura Iboga Summer Fest 2022 torna després de tres anys en la que...

Iboga Summer Fest 2022 torna després de tres anys en la que promet ser la seua millor edició

473
0
SHARE
Iboga Summer Fest 2019
Iboga Summer Fest 2019

La nova edició de l’Iboga Summer Festival torna amb expectatives màximes després de tres anys, amb un rècord absolut d’assistència i un nou recinte de majors dimensions. El cartell compta amb més de vint artistes internacionals i una àmplia representació de bandes locals, creant una de les cites musicals més singulars del nostre país als gèneres balcànics, reggae, ska, drum and bass i músiques del món.

En els quatre dies de festival les batucades seran les encarregades d’obrir el recinte a les 18h, sent l’avantsala de la música en directe des de les 19h fins a les 7h. Un total de 50 hores de música al llarg de totes les jornades de duració en els dos escenaris principals, Endorphine i Dopamine, disposats en triangle perquè la gent no necessite pràcticament moure’s per a anar d’un concert a un altre.

Ubicació i serveis per als assistents

El recinte de Iboga Summer Festival se situarà a la platja de Tavernes de la Valldigna, un entorn privilegiat de platja verge amb totes les mesures de seguretat i neteja. S’instaurarà una zona de restauració amb foodtrucks oferint menjar de tota mena, així com una zona de barres amb tota mena de begudes refrescants. També s’emplaçarà una zona de mercat ambulant artesanal, on vendran tot tipus de productes fets a mà, i una àrea de marxandatge, amb bodi painting, perruqueria i tatuatge.

S’habilitarà una zona de càmping preparada per a més de 7.000 acampadors. Aquesta zona comptarà amb un servei de menjar i una zona ‘chill-out’ amb cafeteria, dutxes i lavabos de luxe. També estaran a la disposició dels iboguers altres espais per al descans com el ‘glamping‘ o les places per a caravanes i furgonetes. A més, hi haurà estanc i un servei de lloguer de dispositius per a recarregar els telèfons.

Com en totes les edicions anteriors, s’hissarà un globus aerostàtic que oferirà als assistents poder viure l’experiència de contemplar les vistes a més de 100m d’altura i el recinte estarà decorat amb nombrosos elements artístics que faran d’ell un gran teatre màgic només per a bojos, també anomenat Iboga Summer Festival.