Home Ibi Un veí d’Ibi, presumpte assassí d’una cirurgiana de 48 anys a Madrid

Un veí d’Ibi, presumpte assassí d’una cirurgiana de 48 anys a Madrid

0
SHARE

La Guàrdia Civil es troba investigant el presumpte assassinat d’una dona de 48 anys aquest passat cap de setmana a la ciutat de Madrid. Les primeres investigacions apunten a que el presumpte assassí podria ser natural d’Ibi, dins que podria acabar revelant-se com un nou cas de violència de gènere. La dona, de 48 anys, va aparèixer mort a causa de les ferides causades per colps i ganivatades.

El presumpte autor del crim, identificat com Tomàs J. de 43 anys, és natural de la vila joguetera i treballa, suposadament, com a operador de grua. A hores d’ara es desconeix la relació actual de l’home amb Ibi.

Segons es desprèn de la investigació, de forma simultània a quan es va produïr el crim a la capital, l’home estava amenaçant a altra ex parella, resident en Alacant. Amb aquesta dona, el presumpte autor de l’assassinat té fills en comú als que també hauria amenaçat.

La investigació continua oberta i tant Policia com Guàrdia Civil tracten de seguir el rastre de l’home, que ha inutilitzat el seu telèfon mòbil per a evitar ser rastrejat.