Home Cultura L’atleta Eusebio Càceres serà l’ambaixador del Despertar dels Reis Mags a Onil

L’atleta Eusebio Càceres serà l’ambaixador del Despertar dels Reis Mags a Onil

993
0
SHARE

Des de fa uns anys, l’Associació dels Reis Mags d’Onil, junt al altres ens com el Museu de la Nina, organitzen un esdeveniment únic cada Dia de Reis. El 6 de gener, a banda de les sorpreses que menuts i no tant menuts reben de la mà dels regals de Melcior, Gaspar i Baltasar, també alberga el conegut com a ‘Despertar dels Reis Mags’. L’acte està carregat d’emocions per als xiquets, i suposa un exercici de solidaritat, ja que són ells els que donen un dels seus regals de Reis per als més desafavorits.

Per a aquesta nova edició, l’ambaixador de ses majestat en l’acte serà l’atleta colivenc Eusebio Càceres. El saltador de longitud és una de les figures esportives de la localitat, on passa les vacances de Nadal. Ell serà l’encarregat de donar el tret d’eixida i tot el seu suport a un acte que està previst al migdia del 6 de gener, Dia de Reis, al Museu de la Nina d’Onil. Tant els xiquets colivencs com els de la resta de localitats del voltant estan cridats a participar d’aquest exercici de solidaritat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és educar en valors als més menuts, que a banda de poder veure de primerà mà a ses majestats, també poden millorar la vida dels xiquets que pitjor ho estan passant. Posteriorment, els joguets que es recapten van destinats a ens d’ajuda i atenció a menuts que, per diferents circumstàncies, no poden gaudir dels seus regals de Nadal. Càceres també serà, a priori, l’encarregat d’entregar als joguets que es recapten mitjançant aquesta iniciativa als seus beneficiaris finals.