Home Alcoi Contractes menors: la via alcoiana per a dinamitzar la construcció amb xicotetes...

Contractes menors: la via alcoiana per a dinamitzar la construcció amb xicotetes inversions municipals

0
SHARE

Una de les mesures del Pla ReactivAlcoi és la de realitzar contractes menors a empreses de la comarca -sempre que siga possible- amb la intenció de reactivar també el sector de la construcció i els auxiliars. És una de les accions del pla de reactivació dels sectors econòmics i socials de la ciutat, que inclou mesures tributàries i ajudes directes per a l’hostaleria, el comerç i les micropimes.

La Junta de Govern ha aprovat aquest passat dilluns quatre contractes menors per un import total de 44.590 euros. En concret, 4.779,50 euros per mampares de metacrilat per a l’IVAM CADA Alcoi. A més, 16.927,90 euros seran per a l’ampliació del pla integral d’accessibilitat d’Alcoi. Un total de 14.083,80 euros aprofitaran per a la reparació del paviment continu en la zona verda dels jocs infantils de la plaça de la Concòrdia i, finalment, 8.799,12 euros aniran destinats als treballs de desbrossament de la zona enjardinada del riu Riquer.

En total, sumant aquestes xifres a les que s’han executat en el mes de maig tenim un total de 312.240,32 euros en contractes menors, realitzats  sempre que ha sigut possible a empreses locals o de les comarques, afavorint la reactivació i la contractació de personal de la zona.

Segons el Regidor d’Obres i Serveis alcoià, Jordi Martínez, “la intenció és donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors, ajudant a un dels sectors que més ha patit durant aquesta crisi, que en molts casos inclús han hagut de deixar treballs a mitges. Al mateix temps que ajudem a moltes persones millorem la ciutat a través de xicotets treballs però molt importants per a tots i totes”.