Home Alcoi La Biennal Internacional d’Art Digital ‘The Wrong’ tindrà seu a Alcoi

La Biennal Internacional d’Art Digital ‘The Wrong’ tindrà seu a Alcoi

0
SHARE

La recuperació de la capitalitat cultural de l’interior de la província d’Alacant per part de la ciutat d’Alcoi és una realitat, especialment després de la re apertura del CADA, que a més suposa la primera seu de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) fora de la ciutat de València. Aquesta infrestructura cultural donarà cabuda a les obres d’art digital dels participants en la Biennal Internacional d’Art Digital ‘The Wrong’, que es celebra entre novembre de 2019 i març de 2020 simultàniament en desenes de localitats repartides per tot el món.

La candidatura alcoiana ha rebut el vist i plau de l’lrganitzador de la biennal, l’il·licità David Quiles, que ha seleccionat com a apta la planta que gestiona l’Ajuntament d’Alcoi a i’IVAM-CADA. Allí podran ser admirades, tant en format digital mijançant internet com físicament, algunes de les obres que composen l’esdeveniment. En la darrera edició foren més de 1.600 els artistes que van esposar les seues obres en aquest esdeveniment, que es mostra en més de 100 ubicacions simultàniament, tant en línia com presencialment.

Altres localitats valencianes, com la pròpia Elx, Alacant, Aldaia o Benicàssim participen d’aquest esdeveniment, que espera atraure a centenars de visitants, tant presencialment com telemàticament, a la ciutat dels ponts. El Centre del Carme de la ciutat de València és l’epicentre d’aquesta convocatòria de la biennal.