Home Alcoi Laura Casabuena, millor esportista revelació alacantina per votació popular en la Gala...

Laura Casabuena, millor esportista revelació alacantina per votació popular en la Gala de l’Esport provincial

0
SHARE

La ciutat d’Alcoi ha resultat ser tot un nínxol de grans esportistes en una de les especialitats a les que la capital de l’Alcoià està històricament lligada. És la gimnàstica artística, per a la pràctica de la qual existeixen diversos clubs que formen any rere any a desenes de joves es aquesta especialitat. Fet que al llarg d’aquesta darrera dècada està donant molt bons resultats als clubs, i que ha generat un creixent interès per part de la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica. Alguns dels noms més destacats de la gimnàstica alcoiana ja ressonen molt més enllà de la localitat.

És el cas dels Nèstor Abad, Maia Llàcer i la més recent, Laura Casabuena. Tots ells són ja internacionals amb la Selecció Espanyola i porten temps competint al més al nivell excepte Casabuena, que ha donat eixe salt fa escassos mesos. Cosa que li ha valgut una creixent notorietat dins del món de l’esport alacantí, que ha celebrat la seua gala anual per a reconèixer a les principals figures esportives de la província. Entre elles es troba des d’ara Laura Casabuena, elegida com a millor esportista per votació popular a través de internet.

Any de resultats destacables

L’esdeveniment ha retut homenatge als millors esportistes d’enguany, entre els que es troba per al públic alacantí l’alcoiana Laura Casabuena. En l’any de la seua consolidació, la gimnasta ha aconseguit un 7é lloc als Jocs de la Meditarrània, va ser 5a en paral·leles  i 4a en sòl al Mundial de París, i recentment ha acabat en la posició 24 en la seua primera aparició en el format All-Round del Campionat del Món disputat aquest mes de novembre.

Els principals guardons els han rebut el jugador d’handbol Gedeón Guardiola, la jugadora de vòlei platja Liliana Fernández, l’atleta amb diversitat funcional Iván Cano, la regatista promesa Adriana Castro, el EON Horneo Alacant d’handbol com a millor club i l’entrenador de triatló Roberto Cejuela.