Home Alcoià Corresponsals per a apropar activitats i iniciatives als joves de l’Alcoià, El...

Corresponsals per a apropar activitats i iniciatives als joves de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla

731
0
SHARE

El futur de la societat pertany als joves, i mantenir-los actius, formats i atents suposarà una millor predisposició cara als temps que vindran. Des de les administracions de les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es tracta d’involucrar als joves en la programació d’activitats dirigides a ells. Una línia d’actuació que es dura a terme a localitats com Alcoi, Ibi, Cocentaina, Muro o Tibi -a banda de a les poblacions integrades en la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC)- mitjançant la figura dels corresponsals juvenils.

Es tracta de voluntaris d’entre 12 i 20 anys d’edat, que seran els encarregats d’actuar com a corretges de distribució de les activitats adreçades als joves a cadascuna d’aquestes localitats. Entre elles es troben activitats d’oci o formatives amb les que dinamitzar al col·lectiu. Aquest sistema operarà des dels Punts d’Informació Juvenil ubicats a instituts, centres joves o altres ens formatius.

Qualsevol jove interessat en exercir com corresponsal juvenit pot inscreiure’s fins el 6 de març als Centres d’Informació i Animació Juvenil (CIAJ) repartits per les localitats de l’interior alacantí.