Home Destacats Una vintena de tallers busquen empoderar a les dones al llarg de...

Una vintena de tallers busquen empoderar a les dones al llarg de 2020 a Ibi

450
0
SHARE

Ibi és una de les poblacions de l’interior alacantí en les que més moviment feminista existeix. A la vila joguetera existeixen ens que posen a la dona en el centre de la seua acció social, tant a l’hora de protestar per la discriminació i la violència de gènere com a l’hora de convocar accions per la igualtat. Accions a les que s’afegeix, entre altres, l’Ajuntament d’Ibi, que ha programat fins a 20 tallers repartits per tot l’any.

L’objectiu d’aquesta iniciativa no és altre que facilitar la vida a les dones de la població en el màxim nombra de vessants de la seua vida quotidiana. Així, hi han previstes prop de 90 accions durant tots els mesos que resten d’any. Es centren en millorar la capacitat comunicativa de les dones, el creixement personal, les cures físiques, les competències digitals, el desenvolupament personal, l’art, la recerca d’ocupació, les dinàmiques grupals o l’auto protecció.

Bona part d’aquestes accions requereixen d’inscripció i la idea és arribar al màxim d’usuàries possible. Des de l’Ajuntament d’Ibi consideren que aquest tipus d’iniciatives d’empoderament femení remen a favor de la completa igualtat entre homes i dones.