Home Alcoi Creuats, Llana, Verds, Judios i Abencerrajes comencen el cicle d’Entradetes prèvies a...

Creuats, Llana, Verds, Judios i Abencerrajes comencen el cicle d’Entradetes prèvies a les Festes a Alcoi

0
SHARE

Tot i que dos dels carrers emblemàtics pels que transcorren les Festes de Moros i Cristians més conegudes del món a Alcoi ja porten dies acollint desfilades, no ha sigut fins aquest dijous 4 d’abril quan les primeres filaes han començat a dur endavant les conegudes Entradetes. Es tracta de desfilades que recorren el carrer Sant Nicolau i l’avinguda País Valencià, escenaris principals de l’Entrada del proper 20 d’abril.

Les filaes Creuats, Llana, Verds, Judios i Abencerrajes han sigut les primeres en desfilar per les dos icòniques localitzacions del Centre d’Alcoi. La resta de les filaes faran el mateix fins el proper dijous 18 d’abril, jornada prèvia a l’esperat Dia dels Músics. Entre les esquadres que desfilaran fins eixa jornada hi han vàries especials que acompanyaran als càrrecs d’enguany durant la Trilogia Festera. A més, també desfilaran 4 esquadres en representació de diferents aniversaris de les seues respectives filaes.

tvA ha estat als carrers alcoians per a oferir-los un resum de la primera de les Entradetes amb participació de les filaes alcoianes. A continació també detallem el calendari previst per l’Associació Sant Jordi.

 

Calendari d’Entradetes per als Moros i Cristians d’Alcoi 2024.