Home Alcoià Les comarques guarden un minut de silenci en el darrer dia de...

Les comarques guarden un minut de silenci en el darrer dia de dol per les víctimes de la pandèmia

403
0
SHARE

Aquest divendres 5 de juny és la darrera de les 10 jornades de dol decretades pel Govern la passada setmana. 10 dies en els que tota la societat espanyola ha recordat a les vora 30.000 persones que han perdut la vida a mans del coronavirus Covid19 des del passat mes de març a tot el país. Des de llavors, les banderes a tots els edificis oficials onegen a mitja asta per a honrar la memòria de les víctimes de la pandèmia.

Igual que va passar en la primera jornada del dol, també en la darrera s’ha guardat un respectuós minut de silenci a la porta dels ajutaments de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. A les dos localitats més poblades de l’interior alacantí s’ha volgut recordar a totes i cadascuna de les persones que han perdut la vida a mans del Covid19 secundant la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Polítics, tècnics, funcionaris, efectius de seguretat i població en general s’ha sumat a aquesta mostra de condol amb les famílies que no han pogut ni tan sols acomiadar com cal als seus familiars que han caigut davant la pandèmia.