Home Alcoi Derrota al Collao. Alcoyano 1 – Eivissa 2

Derrota al Collao. Alcoyano 1 – Eivissa 2

652
0
SHARE

Els blanc i blaus perdien des de l’inici 0-2 i malgrat donar-ho tot, no van aconseguir empatar.

El difícil calendari del Deportivo unit a les adversitats per Cóvid etc. han fet que després de tres jornades disputades i malgrat donar bona imatge a les tres, els de Vicente Parras tan sols disposen de 2 punts en el seu caseller. Davant l’Eivissa han hagut de lidiar amb l’adversitat de trobar-se perdent gairebé des de l’inici, ja que l’exalcoyanista Javi Lara va avançar a l’Ibiza pràcticament en el primer minut de joc i 20 minuts després Castell feia el 0-2. A partir d’aquest moment, els blanc i blaus s’han posat les piles, han dominat el joc, arraconant als visitants, amb moltíssimes ganes, i que molt a prop del descans en jugada d’estratègia, Juanan escurçava distàncies i obria l’esperança de la remuntada cara a la segona meitat.

Després de la represa vam veure un gran Alcoyano ple de forces, que es va veure reforçat pels 5 canvis que al llarg del període va realitzar Vicente Parras, però el seu esforç va resultar infructuós, i a més, cada contra dels visitants resultaven letals fins al punt que José Juan va ser el jugador més destacat del seu equip, realitzant fins a 4 ó 5 parades realment de mèrit. El marcador, per tant, ja no es va moure en aquest segon temps, i la veritat és que per la seua arrencada a la primera meitat, per sobreposar-se a l’empenta del Deportivo en el segon temps i pels contraatacs tan letals que va llançar en la segona meitat, l’Eivissa va ser just vencedor d’aquesta trobada; això sí l’esforç i capacitat de superació que va demostrar l’Alcoyano li van fer també mereixedor d’alguna cosa més que aquesta derrota mínima. Els blanc i blaus ja han passat el sedàs dels dos rivals més poderosos, Hèrcules i Eivissa, i ara toca començar a guanyar partits, ja, per remuntar posicions.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Pablo Carbonell (Camacho), Solbes (Jony Ñíguez), Garcés, Raúl, Juli (Ruba), Juanan, Diakité, Rubio (Àngel), Jona i Ramon (Raillo).

Els blanc i blaus amb 3 partits jugats i 2 punts ocupen la 8a posició a la taula, i el diumenge tornen a jugar al Collao a partir de les 16:30 davant el Llevant B que té els mateixos punts, però amb un partit més disputat.