Home Destacats Desenes de xiquets amb càncer reben els joguets provinents del ‘Despertar dels...

Desenes de xiquets amb càncer reben els joguets provinents del ‘Despertar dels Reis Mags’ que tanca el Nadal a Onil

0
SHARE

La seu de l’associació Aspanion a Alacant ha acollit aquest cap de setmana l’acte de lliurament de joguets del Despertar dels Reis Mags d’Onil 2024. Es tracta d’una acció solidària que involucra tot el poble d’Onil, i en el que els Reis Mags, a la tornada a Orient, deixen els regals donats per les famílies a l’associació triada.

Enguany la parada ha estat a l’Associació de Mares i Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana (Aspanion), per omplir d’il·lusió menors afectats per la malaltia. A l’acte han acudit una trentena de famílies afectades pel càncer infantil, que han estat acompanyades pel vicepresident d’Aspanion, Alejandro López; la Regidora de Festes d’Onil, Rosana Silvestre; el Regidor de Turisme, Rubén Garrido i representants l’Associació Reis Mags d’Onil.

Implicació social

El vicepresident d’Aspanion, Alejandro López ha assenyalat que “aquesta és una acció molt bonica en què se sensibilitza els nens i nenes d’Onil perquè se’ls fa partícips de la importància de col·laborar amb causes socials”. Per part seua, la Presidenta de l’Associació Reis Mags d’Onil, María Sanchís ha explicat que “amb aquest acte el que volem és omplir de màgia i il·lusió a aquests xiquets perquè els seus ingressos i processos de malaltia siguin més amens”.

Durant aquesta jornada de solidaritat, els organitzadors han explicat als presents que “tots els regals els donen les xiquetes i xiquets d’Onil, que després de despertar els Reis lliuren un joguet cadascun per fer-ho arribar a l’associació”.