Home Alcoi Les ’10 excursions al voltant d’Alcoi’ ofereixen la possibilitat de conèixer l’entorn...

Les ’10 excursions al voltant d’Alcoi’ ofereixen la possibilitat de conèixer l’entorn que envolta la ciutat durant tot l’any

0
SHARE
Cartell que anuncia les excursions als vontants d'Alcoi durant el 2024.

Amb el nou any torna una nova edició de les ’10 excursions al voltant d’Alcoi’. Aquesta iniciativa permet conèixer tant els racons més bonics del terme municipal alcoià com la pròpia arquitectura i història que es troben en el casc urbà de la ciutat. Així, entre els mesos de febrer i novembre es durant a terme fins a 10 excursions, la meitat de les quals recorrerà paisatges periurbans i l’altra urbans.

Les visites estan tematitzades i permetran conèixer des del Barranc del Cint fins l’Alcoi d’Isabel-Clara Simó, passant per les caves de neu de la Font Roja o pel toc de campanes als camapaners alcoians. Totes les visites són gratuïtes, tot i que requereixen d’inscripció prèvia al Museu Arqueològic Camil Visedo. Les que es duen a terme fora del casc urbà inclouen una parada d’uns 20 minuts per a esmorzar.

Aquesta iniciativa va començar al 2020 i va haver d’aturar-se per la pandèmia de la Covid19. Cada nova edició referenda l’èxit de convocatòria.