Home Alcoià Els Bombers han d’actuar en destrosses pel fort vent a un carrer...

Els Bombers han d’actuar en destrosses pel fort vent a un carrer d’Alcoi i un immoble de Muro

579
0
SHARE

La successió de borrasques que estan travessant d’oest a est la Península Ibèrica tenen conseqüències a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. No es tracta de precipitacions, ja que la nuvolositat s’ubica als nord-est de la Península Ibèrica, però sí en forma d’un molest vent que manté en alerta taronja a tota la muntanya alacantina durant aquest divendres 22 de gener.

De fet, la força del vent -amb ratxes que poden superar els 100 km/h a l’interior alacantí- ha causat diferent destrosses a vàries poblacions de la zona. Entre elles es troben la ciutat d’Alcoi i la vila de Muro. En el primer cas, els Bombers han hagut d’intervenir en unes destrosses urbanes que s’han registrat al carrer Mare Ràfols. A Muro les destrosses s’han produït en un immoble de l’Avinguda País Valencià.

La situació meteorològica continuarà així durant bona part del cap de setmana. Mentre la jornada de dissabte es presenta més calmada, el pas d’una nova borrasca ha provovcat l’activació de l’alerta groga a tota la muntanya alacantinja per a proper diumenge.