Home Destacats Detingut un jove de 18 anys a Ibi després d’entrar per la...

Detingut un jove de 18 anys a Ibi després d’entrar per la força a casa de sa mare, que l’havia denunciat per violència

4319
0
SHARE
Diversos agents en l'exterior de les instal·lacions policials iberudes.

Corria la matinada del passat dimecres 19 de juliol quan la Policia Local d’Ibi rebia una cridada que alertava de l’enrtada per la força d’un jove en un bloc de pisos de la vila joguetera. Els veïns havien detectat un fort estar d’excitació en un jove que hauria forçat l’entrada comunitària d’un immoble de la localitat per a accedir casa de sa mare. Cosa que també va fer per la força, atrinxerant-se en ella.

Sobre el jove pesava una ordre de detenció de la seua pròpia mare per presumpta conducta violenta amb ella. Un fet que va posar als agents del cos de seguretat local i de la Guàrdia Civil en alerta. Una vegada arribats al domicili, van ser rebuts amb pintura roja pel jove, que amenaçava amb auto lesionar-se si els agents s’apropaven. Cosa que va fer als seus braços amb un ganivet.

Finalment, els agents van aconseguir convèncer al jove de que s’entregara i van procedir a la seua detenció, no sense que abans fora atés per una unitat sanitària. El jove de 18 anys ha sigut traslladat degut a les seues ferides a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, sense que haja trascendit cap gravetat en les mateixes.