Home Destacats Detinguts a Petrer dos homes com presumptes autors del robatori de cables...

Detinguts a Petrer dos homes com presumptes autors del robatori de cables de coure a polígon La Marjal d’Onil

0
SHARE
Un dels carrers del polígon industrial La Marjal d'Onil.

La col·laboració ciutadana i la comunicació entre cossos de seguretat han permès la detenció dels presumptes autors d’un robatori escomès durant el mes de gener al terme municipal d’Onil. Fou en concret el dia 25 quan una veïna va alerta a la Policia Local de l’existència d’un individu que pareixia estar sostraent cable de coura al polígon industrial La Marjal de la vila de les nines. Tot i això, aquests robatoris ja han tingut lloc en anteriors ocasions als polígons colivencs.

L’acció de vigilància dels agents va localitzar als dos presumptes autors del delicte, tot i que no van poder detindre’ls. Per contra, es van posar en fugida amb un vehicle del que els agents van poder detectar la matrícula. Immediatament van constatar que el titular viva a Elda, pel que van alertar a les forces de seguretat d’aquesta localitat i la veïna Petrer per a que establiren controls amb els que detectar als presumptes lladres.

Col·laboració entre cossos policials

Ha sigut la Policia Local de Petrer qui finalment ha aconseguit detindre als dos ocupants del vehicle fugit de la superfície industrial colivenca després de perpetrar el robatori. A més, el vehicle contenia una caixa amb diversos metres de cable de coure, que pot arribar a un valor de 5€/kg en el mercat. Els dos detinguts van passar pel calabós abans de ser posat a disposició judicial.