Home Alcoi L’alumna Laia Gramaje, de les Esclaves d’Alcoi, obté una beca de la...

L’alumna Laia Gramaje, de les Esclaves d’Alcoi, obté una beca de la Fundació Amancio Ortega per a estudiar en Canadà

0
SHARE
Laia Gramaje, al centre de la imatge amb algunes companyes del col·legi.

Laia Gramaje Luque, alumna de 4t d’ESO del Col·legi Esclaves SCJ d’Alcoi ha sigut elegida com a una de les alumnes seleccionades per participar al programa de beques de la Fundació Amancio Ortega. Es van presentar uns 15.000 alumnes que cursen 4t d’ESO a tot el país i ella és una de les beneficiàries que estudiarà el proper any 1r de Batxillerat a Canadà, concretament, a Ontario, la seva província més poblada.

Laia ha confessat que, encara hui, no s’ho acaba de creure. Per ella, és una oportunitat única tant a nivell acadèmic com personal. Opina que poder estudiar en un país estranger és una ocasió irrepetible per conèixer un altre sistema educatiu, especialment com són les classes, com funcionen, quina metodologia utilitzen i quines assignatures s’imparteixen.

Adquisició de competències

Laia, que es vol dedicar a la medicina i està entusiasmada perquè podrà cursar anatomia. En el pla personal, creu que conviure amb una família anglòfona li permetrà no només parlar anglès amb fluïdesa, sinó també submergir-se en la cultura del país i conèixer les seves tradicions, festes i practicar esports, com l’esquí.