Home Alcoià Diputació destina vora un milió d’euros per a donar suport a ajuntaments...

Diputació destina vora un milió d’euros per a donar suport a ajuntaments i mancomunitats en l’àrea de Serveis Social

467
0
SHARE

La Diputació d’Alacant ajudarà enguany amb 920.000 euros als ajuntaments de menys de 20.000 habitants i mancomunitats de la província en el desenvolupament d’activitats de promoció social de col·lectius vulnerables; i també en l’adquisició d’equipament i vehicles per a la prestació de serveis de benestar social. La institució provincial ha resolt en Junta de Govern la convocatòria de subvencions destinades a aquesta finalitat atenent més de 200 sol·licituds.

La Diputada de Benestar Social, Mª Carmen Jover, ha destacat que “a través d’aquestes ajudes, la Diputació manté el seu compromís de donar suport i cooperar amb els municipis, sobretot amb els de menor població, per garantir els principis de solidaritat, participació i ple desenvolupament de tots els ciutadans de la província i, de manera prioritària, amb els sectors que requereixen una atenció més específica”.

Tallers socioeducatius, de nutrició, ioga, interculturalitat, activitat física, conciliació familiar, aquagym per a majors, programes de suport psicològic o de promoció social, fisioteràpia i rehabilitació, escoles d’estiu per a menors o acompanyament i suport a persones dependents són algunes de les moltes activitats que la Diputació d’Alacant subvencionarà al llarg d’aquest any.

D’aquesta línia s’han beneficiat un total de 88 ajuntaments i 9 mancomunitats. A més, la institució també col·labora, en aquest cas amb 97 ajuntaments i 9 mancomunitats, en l’adquisició d’equipament com desfibril·ladors, material d’oficina -ordinadors, impressores, cadires, taules-, grues amb arnés i llits amb elevador. Així mateix, també ajuda a 6 mancomunitats de serveis socials de la província en la compra de vehicles.