Home Cultura L’Alqueria d’Asnar prepara nombroses activitats culturals amb “Creem i fem cultura”

L’Alqueria d’Asnar prepara nombroses activitats culturals amb “Creem i fem cultura”

437
0
SHARE

Són anys difícils per a la cultura i les festes però, l’Ajuntament de l’Alqueria  d’Asnar sempre estarà al costat de la gent que fa que la cultura continue viva i ha preparat un munt d’ activitats per a les Festes 2021.

El dissabte 4 de setembre a les 20:30h tindrà lloc al pàrquing del poliesportiu el Musical de Queen. El dissabte 11 de setembre a les 9 del matí es realitzarà la volta a les moreres i a les 20:30h Pau Blanco interpretarà un monòleg a la Plaça País Valencià.

El divendres 17 de setembre podrem escoltar en concert a la Plaça Miguel Hernández a Cristina Blasco, on presentarà el seu treball “Com un gust meu”.

El dissabte 18 de setembre a les 18h tindrà lloc a la Plaça Miguel Hernández un contacontes per als més xicotets i a les 20:30h podrem gaudir d’ “El Somni de Posidó” al pàrquing del poliesportiu, un espectacle a càrrec dels Dimonis Rafolins, Grup NS espectacles i el Centre de Dansa Mónica Talens.

El divendres 24 podrem veure La Fumiga en concert junt a Balkan Bomba al pàrquing del poliesportiu i el dissabte 25 de setembre a les 18h tindrem partides de raspall masculines i femenines, a les 20h un passacarrer de Cabuts que s’iniciarà a la Plaça Miguel Hernández fins arribar a la Plaça País Valencià i conclouran les activitats a les 20:30h amb un concert de Música Festera a càrrec de la Xafigà i la Banda de Muro.

Les entrades es podran comprar a la web www.entradasatualcance.com i caldrà posar al buscador el nom de l’espectacle o posar Alqueria

Com ja van fer l’any passat, tot el que es recaude amb les 3 activitats amb entrada (Queen, Somni de Posidó i Concert Fumiga+Balkan) es donarà a Càritas Alqueria i a ASPROMIN Alcoi (Gormaig).

Les activitats es faran sempre complint les mesures de seguretat Covid.