Home Alcoi Diversos joves de l’Alcoià i el Comtat són reconeguts a la gala...

Diversos joves de l’Alcoià i el Comtat són reconeguts a la gala de premis #TopCreation2022 de la Diputació d’Alacant

0
SHARE
Gala d'entrega de Premis Provincials de Juventut.
Gala d'entrega de Premis Provincials de Juventut.

Talent, enginy i creativitat es van donar cita ahir a la nit a l’ADDA, en una nova edició de la Gala de Lliurament dels Premis Provincials de la Joventut #TopCreation impulsada per Diputació d’Alacant com a “estímul per als nostres joves i com una gran plataforma per difondre la seua potencial i talent”, assegura la Carmen Jover, responsable de l’àrea.

El projecte del programa d’inclusió a través de l’esport Pilotar Sin Barreras, de la banyerina Lydia Sempere, va obtenir la segona posició del premi iniciativa empresarial, amb el qual va obtenir 1.500 euros, just per darrere del projecte ‘La llum creativa’ dels eldenses Àngela Pujalte, Joan Cuadra i Paola Rocamora.

A més, a la categoria de Relat Breu, Roger Garrido de Cocentaina va guanyar els 1.000 euros del primer premi pel seu treball ‘Artista’, Fabio Galiana d’Alguenya, els 700 euros del segon per ‘La caça del foc’ i Aarón Vidal d’Alcoi, els 300 euros del tercer lloc per ‘Retorno a casa’.

Finalment, els tres guanyadors de la categoria Fotografia van ser els alacantins Javier Galiana per la seva imatge Constància; Tirso Marín per ‘Ocàs a la ciutat que mai dorm’ i Mónica Ponzo per ‘Amanecer‘. Els premis van pujar a 1.000, 700 i 300 euros, respectivament.

A la gala de premis es van lliurar molts més guardons a joves d’Alacant, Elx, Benidorm, Santa Pola i Monòver a les categories de Social Media, Treballs musicals i seccions de grup. Uns premis han allotjat una quantitat destinada total que aumenta fins als 18.000 euros.