Home Alcoi Inversors i capital nacionals aportaran fons per a mantindre al C.D. Alcoyano...

Inversors i capital nacionals aportaran fons per a mantindre al C.D. Alcoyano en 1ªRFEF i consolidar el projecte esportiu

0
SHARE
Panoràmica del Collao, camp on disputa els seus partits el C.D. Alcoyano.

El Consell d’Administració i la Junta d’Accionistes del C.D. Alcoyano han pres una decisió respecte a les ofertes amb que contaven per a injectar capital al club. En cas contrari, la seua suypervivència ha arribat a estar en risc, amb una situació que -ja la temporada passada- va derivar en retards en els pagaments de nòmines. El club hauria de decidir-se entre dos opcions: una provinent d’inversors de proximitat i altra de capital estranger.

Finalment, la decisió s’ha decantat per la proposta més propera, que també ha resultat ser la més immediata. Tant els nous accionistes com els fons que aportaran a l’ens del Collao provenen de d’Espanya, tal i com era la intenció inicial de l’ens. Un 80% del Consell d’Administració ha sonat suport a aquesta decisió, que permetrà a més encetar les negociacions amb l’Administració per a solventar el deute. Cosa possible gràcies a que l’oferta assolix la totalitat del deute del club. Ara bé, el 20% corresponent als xicotets accionistes no ha participat de primera mà de la decisió, tot i que s’estretirà el canal d’informació amb ells, segons defenen des del club.

Solució immediata

L’elecció dels mandataris blanc-i-blaus ha comptat amb el punt favorable de resoldre la incertesa econòmica del Deportivo de forma immediata. Cosa amb la que no comptava la proposta internacional que es barallava a les oficines del Collao, plantejada a mig termini. Inclús s’ha arribar a parlar d’accionistes provinents de la capital que han provocat alguns moviments de rebutja entre la massa social alcoianista.

La forma de gestió com a Societat Anònima Esportiva (SAD) també ha causat revòl entre socis i xicotets accionistes. Tant que alguns d’ells han mostrat el seu descontent per la forma en que es gestiona el que consideren “el club de la ciutat i de les comarques”. Creuen que aquesta és una forma de funcionar opaca que no fomenta la transparència, pel que denuncien que no són coneixedors de com es gestiona el club.

Mal en allò econòmic, bé en alló esportiu

D’ara endavant s’obri un període encaminat a formalitzar l’acord per a depurar els comptes de l’ens. També ha sigut informat l’Ajuntament d’Alcoi, propietari de l’estadi del Collao i que -segons el comunicat del C.D. Alcoyano- dona suport a la decisió presa. Mentre, l’equip continua treballant com a líder del Grup II de la 1ªRFEF i aquest dissabte des de les 19h rep al C.E. Castelló al Collao.