Home Alcoi Donen inici les classes de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de...

Donen inici les classes de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV

327
0
SHARE
Diverses autoritats de la UPV en la lliçó inaugural del curs de la Universitat Sènior.
Diverses autoritats de la UPV en la lliçó inaugural del curs de la Universitat Sènior.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit l’acte d’obertura de la Universitat Sènior del curs 2022/2023 i la lliçó inaugural en l’Aula Magna de l’Edifici Viaducte. La inscripció per als dos cursos de la sènior s’ha completat quasi íntegrament.

La relaxació de les mesures sanitàries ha permés que les activitats se celebren amb normalitat després dels mesos més durs per la pandèmia. La inscripció demostra que els alumnes ‘sènior’ estan molt animats i motivats amb aquestes activitats.

La docència, que s’impartirà al mateix edifici del Viaducte, es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia o economia, a més d’altres activitats com jornades intercampus, participació de manera en línia en cursos i seminaris que la UPV organitza i obri a tots els seus alumnes séniors.

A més, es reprendrà el programa d’intercanvi amb la Universitat Sènior de la Universitat de La Corunya. Una altra de les activitats proposades per a aquest curs es realitzarà al costat de la Universitat Permanent de la UA amb el títol ‘Gaudeix els tresors immaterials d’Europa’.

José María Gadea, subdirector primer del Campus d’Alcoi de la UPV, ha desitjat als estudiants sèniors que “gaudisquen de cada dia, de cada activitat, de la companyia dels seus companys, del professorat, dels debats i converses derivats de la formació i de tot allò que la Universitat els pot oferir”.