Home Alcoi Dos accions tracten de conscienciar al voltant del cura amb el medi...

Dos accions tracten de conscienciar al voltant del cura amb el medi ambient a Alcoi

858
0
SHARE

Al llarg d’aquesta setmana està vivint-se a tot el món una corrent social que dona visibilitat al que a totes llums és una realitat: l’emergència climàtica que viu el planeta Terra. Una corrent liderada pels joves i que coincideix amb la celebració de la Cimera pel Clima que està celebrant-se a Nova Iork. També a les comarques estan multiplicant-se les accions per a visibilitzar aquesta necessitat, cada vegada més imperiosa.

Tant és així que a Alcoi s’ha dut a terme, d’una banda, una acció per a sensibilitzar als ciutadans del futur respecte a la necessària cura respecte al medi ambient. Ha tingut lloc aquest passat dimarts 24 al col·legi Esclaves de la ciutat dels ponts. En ell, els professors han desenvolupat activitats com un minut de silenci amb els alumnes pel planeta o bé la darrera: vestir als alumnes de verd i formar-los en forma de cor per a mostrar la seua estima a la natura. Les accions conscienciadores continuen durant tota la setmana amb projeccions i cartells per a reclamar atenció a l’emergència climàtica.

Altre dels ens alcoians que ha convocat accions per a donar visibilitat a aquest problema és l’agrupació de Compromís a la ciutat. La formació durà a terme la vaga pel clima convocada per a aquest divendres arreu del món, i es sumarà a la protesta convocada a Alacant per eixa vesprada. D’altra banda, els valencianistes alcoians conviden a tota la ciutadania a participar en la neteja de la zona verda d’Alcassares, al centre d’Alcoi. És la tercera acció d’aquest tipus que Compromís du a terme a aquesta zona degrada, de la que pretenen extraure brossa per a recuperar-la.