Home Ibi El protocol d’actuació contra casos de violència de gènere ultima els seus...

El protocol d’actuació contra casos de violència de gènere ultima els seus paràmetres a Ibi

826
0
SHARE

La normativa estatal referent a la violència de gènere estableix que cada població ha d’enllestir un sistema per a que tots els cossos de seguretat i ens implicats en el seu seguiment sàpien com actuar. Ocorre el mateix amb els incendis forestals, on cada localitat ha d’establir els mecanismes per a facilitar l’actuació dels agents implicats.

A Ibi, aquesta línia d’actuació es va materialitzar abans d’estiu amb la creació de la Taula Local de Coordinació en Violència de Gènere, el germen del que ha de ser el protocol que busca perfilar la vila joguetera. La segona de les seues reunions és la que ha encetat el procés definitiu per a enllstir eixe protocol, ja que en ella s’ha dut a terme la presentació dels paràmetres bàsics que el regiran.

Durant el darrer trimestre, els cossos implicats en la prevenció i detenció de casos de violència de gènere ja han hagut d’actuar, tal i com ha publicat tvA. Aquests casos són els que s’han posat de relleu per a començar a establir punts de coordinació entre els diferents actors. A més, especialistes en l’elaboració d’aquest tipus de protocols han dut a terme una xerrada amb els integrants de la taula, on han mostrar els pilars que han de fonamentar la coordinació contra la violència de gènere a Ibi.