Home Castalla Dos fontaners perden la vida quan treballaven en una fossa sèptica de...

Dos fontaners perden la vida quan treballaven en una fossa sèptica de la urbanització Castalla Internacional

2025
0
SHARE

Dos operaris que es trobaven treballant en una fossa sèptica a la urbanització de Castalla Internacional han mort en la vesprada del dimarts 14 de gener en inhalar gasoso tòxics. Al lloc del succés, que es troba entre els carrers Sevilla i Oviedo, han acudit efectius de la Guàrdia Civil, així com bombers que han procedit a rescatar els cossos que desgraciadament es trobaven ja sense vida.

Els dos fontaners acudien a la urbanització per a reparar una bomba. Per a arribar a ella havien d’entrar a una fosa sèptica on conflueixen diversos claveguerams de la urbanització. Segons ha trascendit, el primer operari va perdre el coneixement al baixar a la fosa, cosa que també li ha ocorregut al segon, que baixava a rescatar al primer. Un tercer fontaner també ha baixat a la fosa, però ha pogut salvar la vida en no arribar fins al fons.

Els efectius d’emergències que s’han desplaçat a l’enclavament no han pogut sinó confirmar la mort dels dos primers fontaners. Segons els anàlisis practicats pels bombers, l’aire de fosa sèptica és tòxic i incompatible amb la vida, motiu pel que els dos fontaners, de 59 i 38 anys respectivament, han perdut la vida. El tercer operari ha pogut salvar la vida.

La Guàrdia Civil és el cos encarregat de la investigació de les dos morts. Els treballadors, tot i treballar per a una empresa castelluda, no són naturals d’aquesta localitat.