Home Cocentaina Eugenia Miguel substitueix Mariona Carbonell al front de la Regidoria de Fira...

Eugenia Miguel substitueix Mariona Carbonell al front de la Regidoria de Fira de Cocentaina

587
0
SHARE

Amb la configuració dels governs locals el passat mes de juny de 2019, a Cocentaina ja s’avançava una novetat. Tot i que una de les regidories més importants de la capital del Comtat, la de Fira de Tots Sants, continuaria gestionada per Marional Carbonell, seria només durant la primera edició de la nova legislatura. Una decisió que Carbonell i Estepa ja tenien presa i que s’ha materialitzat aquesta setmana.

La ja ex Regidora de Fira de Tots Sants ha abandonat ja les seues funcions al front del gran esdeveniment contestà. La seua gestió passa ara a mans d’Eugenia Miguel, també regidora contestana i que sumarà la Fira a les seues atribucions de Medi Ambient i Urbanisme. Carbonell, per la seua banda, continuarà formant part de l’equip de govern al front dels departaments d’Hisenda, Indústria i Obres i Serveis.

L’Alcadessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha volgut reconèixer la tasca de Mariona Carbonell al front de l’engranatge de la Fira. ha sigut sota el seu comandament quan el gran basar contestà ha rebut els seus majors reconeixements: la declaració de Bé d’Interès Cultural i la d’Interès Turístic Internacional. La nova Regidora de Fira, per la seua banda, afronta la nova responsabilitat amb tranquilitat, ja que comptarà amb l’assessorament de Carbonell per a preparar la Fira en els anys vinents.