Home Destacats Dos mesos més de tractament al centre privat de València per a...

Dos mesos més de tractament al centre privat de València per a la jove d’Ibi en coma per una al·lèrgia

0
SHARE
La mare i un dels germans de MArta, durant la protesta duta a terme a Alcoi el passat mes d'abril.

Marta, la jove natural d’Ibi que a finals del passat 2022 va patir un shock al ingerir aliments als que era al·lèrgica, continuarà en el centre privat de València en el qual està sent atesa al menys durant els dos propers mesos. És la decisió que ha pres la Conselleria de Sanitat Universal just en el dia en el que finalitzava el termini d’atenció a aquest centre per a la pacient. Una decisió de la que, de nou, no s’ha informat de primera mà a la família.

Marta es troba en com des de la ingesta del batut que la manté en estat de coma, tot i que la seua situació ha evolucionat favorablement durant els darrers mesos. La jove està sent sotmesa a un tractament neuro-rehabilitador que, segons la família, està donant bons resultats. Tant que, des de fa uns mesos, la jove rep permís per a passar els caps de setmana amb la seua família.

Teràpies a casa i protestes

De fet, els sus propis éssers volguts són els que participen en les teràpies que els recomanen els professionals del centre de la capital regional que atenen a la jove. No obstant, la família continua reivindicant que el tractament de Marta no tinga data de caducitat, tot i que ja van dos pròrrogues encadenades. Tant és així que programen protestes a sovint per a reivindicar que la vida de la jove d’Ibi no té preu.