Inici Alcoi Economy Cash estrena nou establiment a Alcoi el 3 de desembre

Economy Cash estrena nou establiment a Alcoi el 3 de desembre

571
0
COMPARTIR

Es crearan 30 nous llocs de treball. Es tracta de la novena inauguració que duen a terme en 2019. Economy Cash es una marca que va naixer al 2016 i que es caracteritza pels baixos preus amb productes de qualitat.

La cadena de supermercats Economy Cash, que pertany al Grup Nudisco de l’empresari Alcoià Miguel Ángel Alcaraz, inaugurarà el proper dimecres 3 de desembre nou establiment a l’Alameda Camilo Sesto nº 88 d’Alcoi. Cal dir que aquesta nova superficie, substituirà a l’actual ubicada al Carrer Gabriel Miró.

Aquestes noves instal·lacions, compten amb més de 1700m2 de productes i amb un pàrking que supera les 75 places, per a que les compres siguen més comfortables. Com a novetat en quant a seccions del supermercat, cal destacar el nou departament de pescateria i mariscos frescos, així com la simulació d’una plaça de mercat on estan situats els productes més frescos. Els clients podràn fer les seues compres de dilluns a dissabte en horari de 9:00h a 21:30h.

La cadena valenciana esta instaurada majoritariament a la Provincia de València, però també disposa de diversos establiments a les Provincies d’Alacant i la Regió de Múrcia, sumant més d’una vintena.