Home Alcoi Economy Cash obri nou supermercat a Alcoi i crea més de 30...

Economy Cash obri nou supermercat a Alcoi i crea més de 30 llocs de treball

906
0
SHARE

La cadena de supermercats Economy Cash ha obert una nova superfície a la ciutat d’Alcoi. Fins ara, l’empresa -propietat de l’alcoià Miguel Àngel Alcaraz- s’ubicava en altra localització a l’inici del carrer Entença, tot i que l’aposta per la nova ubicació té a veure parcialment amb els sentiments. I es que el nou supermercat ha obert portes aquest dimarts 3 de desembre al Pas del Benissaidó, en plena Alameda Camilo Sesto.

Els principals representants municipals alcoians han estat present en un esdeveniment que ha atret en el seu primer dia d’apertura a centenars de clients a les noves instal·lacions. En elles destaquen la carnisseria i la pescateria, totes dos fetes noves a partir de l’antiga superfície comercial. El nou Economy Cash alberga una gran quantitat de productes de tot tipus i ofereix, per davant de tot, preus baixos.

La bona notícia per al mercat laboral alcoià és que el supermercat resin inaugurat ha permès la creació de més de 30 llocs de treball. A més, l’expectativa de creixement de la mercantil podria permetre més contractacions a curt termini. Tot en una empresa que té ja 23 grans superfícies d’aquest tipus repartides per la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia. En total, la cadena que comanda Alcaraz dona treball a al voltant de 1.300 persones.