Home Alcoi La internacionalització creix al Campus d’Alcoi de la UPV amb altra doble...

La internacionalització creix al Campus d’Alcoi de la UPV amb altra doble titulació en ADE

585
0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la UPV ha llançat la seua darrera iniciativa per a internacionalitzar els seus estudis. Una iniciativa que possibilita als alumnes d’ADE l’obtenció de la doble titulació. Cinc alumnes alcoians s’intercanviaran amb altres tants de la Lahti University of Applied Sciences de Finlàndia per a aprendre, a més de a gestionar empreses, també llengües.

El coneixement és un dels factors d’evolució de la societat. En ella, l’assumpció de conceptes es du a terme des de ben prompte en els col·legis, per a després passar a l’institut. Posteriorment és als centres de Formació Professional i, sobre tot, a la universitat, on s’eixampla i s’especialitza eixe coneixement. Les matèries més teòriques, per norma general, es concentren a les aules universitàries. Però, si a més d’una correcte i completa formació, s’afegeix, el domini d’idiomes, la formació cobra una dimensió més ampla.

La darrera de les iniciatives formatives que ha posat en marxa el Campus d’Alcoi de la UPV va orientada precisament a facilitar aquest fet. Es tracta d’oferir als estudiants de la branca d’Administració i Direcció d’Empreses la possibilitat de cursar part de la seua formació acadèmica en altre país. En aquesta ocasió la destinació elegida és la ciutat finesa de Lahti, on 5 alumnes del campus alcoià podran estudiar la part pertinent de la formació en ADE. A més, aprendran llegües durant la seua estància, que tindrà reciprocitat en el cas dels alumnes finesos.

L’acord entre els dos ens universitaris permetrà fer més internacional si cap la formació que ofereix la UPV a la capital alcoiana. L’ens ja té diferents programes d’intercanvi amb altres països per a complementar la formació dels seus estudiants. Ara, aquesta nova possibilitat amb un ens universitari de referència a Finlàndia, la Lahti University of Applied Sciences, donarà un pas més en la internacionalització dels estudis que ofereix el campus alcoià. A més amb marge de creixement en quant a qualitat, ja que la universitat finesa augmentarà la seua rellevància al país nòrdic gràcies a la seua propera fusió amb altre ens universitari, que la convertirà en una de les majors universitats del país.

La formació que el Campus d’Alcoi ofereix en ADE per a cursar part de la formació en l’estranger es du a terme durant el 4º curs i permet l’obtenció de la doble titulació.