Home Alcoià El brot de Castalla suma ja 15 positius per Covid19 mentre Tibi...

El brot de Castalla suma ja 15 positius per Covid19 mentre Tibi en registra 3 i Onil 2 nous

3462
0
SHARE

La darrera actualització de les dades de seguiment de la pandèmia de coronavirus a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha confirmat l’aparició d’un nou brot del virus a la zona. Ha sigut a la ciutat de Castalla, on Sanitat Universal té registrats fins a 15 nous casos positius per PCR en les darreres jornades. A la capital de la Foia es va haver de tancar el centre de l’associació AFA (Alzheimer) degut a l’aparició de varios casos positius per Covid19. A hores d’ara el total de contagis des de l’inici de la crisi sanitària a la localitat és de 28.

Castalla registra el cas més greu de contagi a la muntanya alacantina durant les darreres setmanes, però no és l’única poblacion que ha registrat nous positius. A Alcoi existeixen a hores d’ara 8 positius detectats durant les darreres dos setmanes, xifra inferior a la de la setmana passada. En total, 267 persones han resultat infectades, També a Tibi s’han registrat nous positius per prova PCR, concretament 3 que fan ascendir el total de contagiats a 9. Onil, per la seua banda, suma 2 nous contagis en les darreres dos setmanes per a un total de 35. A ells es sumen dos nous casos registrats a Cocentaina i Muro, respectivament.

Tots els casos estan sent seguits pels centres de salut de cada població, que estan aïllant tant als positius com als seus contactes per a impedir més transmissions. Amb aquesta situació, el Departament de Salut d’Alcoi suma un total de 427 positius per Covid19, 27 dels quals han tingut lloc en les darreres dos setmanes. La xifra de víctimes es manté estable en les 116 des de fa vora 2 mesos.