Home Alcoi El C.D. Alcoyano presenta la seua campanya d’abonaments per a la propera...

El C.D. Alcoyano presenta la seua campanya d’abonaments per a la propera temporada en Tercera

0
SHARE

‘El Resurgir de la Moral’ és el lema que encapçala la nova campanya d’abonaments que ha llançat aquest divendres el C.D. Alcoyano. Amb ella, pretén mobilitzar a la seua massa social per a ajudar a l’equip a retornar a 2ª Divisió B, a poder ser la propera campanya. La pèrdua de categoria ha provocat que els preus es vegen rebaixats en relació a la passada temporada en la divisió de bronze del futbol espanyol.

Els preus varien entre els 60€ dels aturats que renoven el seu abonament després d’aquesta temporada, i els 1.800 del palco complet amb nou abonament. Per norma general, cada abonament és un 15% més barat que l’anterior temporada, i a més existeix la possibilitat de veure bonificat el preu en cas de que la parella d’un abonat també es faça soci o sòcia. La campanya per a renovar l’abonament està activada ja en la web del conjunt blanc i blau i cada abonament inclou tots els partits de la temporada regular, els de la Copa Federació i els del playoff. En cas de no classificar-se, l’ens descomptaria un 15% del preu per a l’abonament de la temporada 2020-2021.

Per altra banda, el Deportivo continua reforçant-se, en aquest cas amb la renovació del capità Nacarro i la contractació de l’experimentat porter José Juan, provinent de l’Elx i amb més de 150 partits en 2ª Divisió a les seues esquenes. Qui no formarà part del planter alcoianista la propera temporada serà Nebil, al que la Secretaria Tècnica no ha oferit fitxa al primer equip però sí la possiblitat de realitzar la pretemporada amb la resta del planter.