Home Alcoi El C.D. Alcoyano recupera a Garcés i Ruba per a tornar a...

El C.D. Alcoyano recupera a Garcés i Ruba per a tornar a guanyar a casa del Jove Espanyol

0
SHARE

La ratxa triomfal de victòries del C.D. Alcoyano es va aturar fa 3 jornades de lliga, quant el conjunt del Collao va substituir sumar de 3 en 3 punts per sumar d’1 en 1. Tot i això, el conjunt que dirigeix Vicente Parras ha fet mèrits més que suficients per contar els seus 13 xocs de la temporada per victòries. Un fet que suposari tot un rècord a nivell, com a mínim, europeu. Només les grans actuacions dels porters contraris i la permisivitat arbitral a l’hora de defensar els atacs alcoianistes ho han impedit.

Aquest diumenge a partir de les 12, la jornada 14 de la lliga a Tercera Divisió porta al C.D. Alcoyano a Sant Vicent. Allí espera el Jove Espanyol, un equip que controla perfectament el camp en el que juga i que té perill a baló parat. Per al xoc, el tècnic blanc i blau recupera a dos dels homes forts del seu 11: Rubén Garcés en defensa i Ruba per a fer mal en atac. En principi, tots dos apunten a la titularitat.

A pesar dels 3 empats consecutius en les 3 darreres jornades, jugadors i cos tècnic es troben motivats per a tornar a guanyar. A hores d’ara, el C.D. Alcoyano és líder indiscutible i invicte del seu grup amb 33 punts, 7 per damunt del segon classificat i 12 per damunt del límit del playoff. Una situació que tot l’equip haguera signat al començament de la nova temporada.