Home Alcoi El C.D. Alcoyano segueix en ratxa i continua líder del seu grup...

El C.D. Alcoyano segueix en ratxa i continua líder del seu grup després de guanyar a l’històric Reial Unió d’Irún (1-2)

502
0
SHARE
Els jugadors del Deportivo celebren la victòria a Irún amb la seua afició.

Inicio de temporada per a somniar el que està duent a terme el C.D. Alcoyano en 1ª Divisió RFEF, avantsala del futbol professional a Espanya. El conjunt que dirigeix Vicente Parras visitava un dels camps històrics de la categoria: l’Stadium Gal d’Irún, on disputa els seus enfrontaments la Reia Unió. Tots dos conjunts han militat en 1ª Divisió al llarg de la seua història, però mai s’havien enfrontat entre sí.

Els blanc-i-blaus arribaven a terres basques com a primers del seu grup i després d’haver-se imposat a domicili a dos dels rivals durs de la categoria: Logronyés i Numància de Sòria. Des del minut zero, els pupils de Parras s’han llançat a pels 3 punts amb un futbol ofensiu que ha fet que el protagonisme fora visitant durant tota la primera part. El gol d’Agüero des dels 11 metres ha posat l’avantatge per als alcoians.

Ja en la represa, el conjunt del Collao ha tractat de sentenciar, sent superior als locals al llarg de bona part del partit. Però el gol de Nach Sánchez ha posat les taules a un marcador que es menejaria fins els últims minuts del xoc. Juanan aprofitava un centre des de la banda per a rematar a porta. El rebot en un defensor local ha despistat al portet irundarra i l’esfèric ha acabant dins les xarxes de la Reia Unió.