Home Alcoià Els 11 geriàtrics de la muntanya alacantina reben la quarta dosi de...

Els 11 geriàtrics de la muntanya alacantina reben la quarta dosi de la vacuna contra la Covid19

0
SHARE
Dos infermeres preparen les dosis de la vacuna contra la Covid19 en una imarge d'arxiu.

La pandèmia de la Covid19 encara no ha passat, tot i que els efectes i les conseqüències del virus poc tenen a veure amb les dels primers mesos de crisi sanitària. Durant eixe lapse de temps van ser centenars les persones que van perdre la vida després de contraura la malaltia. No obstant, l’avanç de la campanya de vacunació i la generalització d’aquesta en tots els nínxols d’edat ha permès controlar la situació.

Tot i això, a dia de hui el virus continua estan present, sobre tot entre aquelles persones de major edat, que per norma general solen veure’s més afectades pel coronavirus. Després d’haver rebut en la majoria dels casos 3 dosis dels antivirals, ara els majors de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla rebran la quarta. Així ho ha decidit la Conselleria de Sanitat Universal, que ha donDos infermeres preparen les dosis de la vacuna contra la Covid19 en una imarge d’arxiuat llum verda a una nova fase de la campanya de vacunació.

Vacunes als 11 geriàtrics de la zona

Aquesta vacuna pertanya a la compania Pfizer i és capaç de frenar els efectes de les variants Omicrom i Delta de la Covid19. S’injectarà primerament als usuaris de les 11 residències de la Tercera Edat que existeixen al Departament de Salut d’Alcoi -6 d’elles a la ciutat dels ponts, la resta ubicades a Cocentaina, Ibi, Muro, Onil i Banyeres de Mariola-. En concret, d’espera admnistrar aquest dilluns 26 de setembre un total de més de 900 dosis.

Sanitat Universal estudiarà d’ara endavant si la quarta dosi de la vacuna contra el coronavirus arriba també a la població menor de 60 anys. La Comunitat Valenciana supera holgadament el 90% de la seua població vacunada contra el virus en l’actualitat.