Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi obri el concurs per a la posada en marxa del...

L’Ajuntament d’Alcoi obri el concurs per a la posada en marxa del Betlem de Tirisiti

214
0
SHARE
Escenari del Betlem de Tirisiti al Teatre Principal d'Alcoi.
Escenari del Betlem de Tirisiti al Teatre Principal d'Alcoi.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi trau a concurs l’execució artística i tècnica de la campanya de funcions del Betlem de Tirisiti. “Unes representacions celebrades en Alcoi des de fa més de cent anys sent un referent del Nadal de la ciutat i comptant amb un gran valor antropològic a tota Espanya” indica Raül Llopis, Regidor de Cultura.

Les empreses que vulguen encarregar-se d’aquesta tasca tenen fins a les 12:00 del 18 d’octubre per a presentar-se. Les bases estableixen com a objecte principal realitzar integralment la posada en marxa i execució artística i tècnica de la campanya anual de funcions del BIC Betlem de Tirisiti del qual, amb caràcter general, és titular i propietari, garant i custodi de l’Ajuntament d’Alcoi.

Així mateix hauran de realitzar integralment totes les accions preparatòries prèvies, incloent-hi el muntatge i implantació artístic-tècnica de l’escenografia específica del pesebre, amb l’adaptació necessària i amb tots els elements necessaris que han d’albergar el desplegament escènic de les funcions per part els equips mixtos actorals i tècnics.

Condicions de contractació

El document públic amb les bases i el perfil del contractant estableix que es proporcionaran 155.932,76 euros, calculats sobre l’estimació de la recaptació de les entrades, i una duració d’un any de treball més una pròrroga per un any més, per 77.966,38€.

L’ajuntament assegura que encara que la xifra està condicionada al públic i el nombre de funcions, aproximadament cada temporada es realitzen entre 175 i 210, en funció del que permeten els calendaris escolar i laboral.